Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно шарнирите!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относно шарнирите!?

Здравейте, искам да попитам тъй като шарнирите ми отпред са за смяна и тропа супер гадно и ме дразни,което означава до колкото знам,че за да се оправи всичко трябва с все носача да се смени всичко!? Въпросът ми е,защото чух тук там и четох че имало някакъв вариант да се оправят само шарнирите? Как точно става? Къде в София го правят ако въобще е вярно и може..? Мерси предварително
    Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.

Първоначално публикувано от haton Покажи съобщение
    Здравейте, искам да попитам тъй като шарнирите ми отпред са за смяна и тропа супер гадно и ме дразни,което означава до колкото знам,че за да се оправи всичко трябва с все носача да се смени всичко!? Въпросът ми е,защото чух тук там и четох че имало някакъв вариант да се оправят само шарнирите? Как точно става? Къде в София го правят ако въобще е вярно и може..? Мерси предварително
    Ще рециклираш шарнири ще сложиш нови тампони и след 15-20К км ще осъзнаеш че е било много по добре да смениш целите носачи.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Коя марка носачи издържа над 20к км?
      Alfa Romeo 1.8 TS `98
      sigpic

Comment

С изключение на носачите от евро 07 повечето издържат поне толкова .
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
          Ще рециклираш шарнири ще сложиш нови тампони и след 15-20К км ще осъзнаеш че е било много по добре да смениш целите носачи.
          Къде може да се извърши това в софия? Освен ако няма начин и сам с известна доза помощ от баща ми да не кажем с усилия само от него И какво представлява точно това рециклиране?

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
            Зависи как е направен рециклажът и какви тампони са сложени.
            Аз лично съм карал над 50 000 км с рециклирани носачи, което е идеално предвид цената на тази услуга.
            Предпочитам да рециклирам оригинален носач, отколкото да купувам менте - боклуци от магазините.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
              Аз лично съм карал над 50 000 км с рециклирани носачи, което е идеално предвид цената на тази услуга.
              Предпочитам да рециклирам оригинален носач, отколкото да купувам менте - боклуци от магазините.
              За боклуците и магазините си прав. А за рециклирането за долните носачи не е лоша идеята да се рециклират само тампоните да са хубави дето се слагат, а за горните хубавите тампони са голяма рядкост като изключим полиуретана. А и горните носачи се рециклират малко по трудно щото са алуминиеви, и за рециклиране стават по принцип само оригинални носачи.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                А знаеш ли къде ги рециклират колега че и аз така искам да направа за долните носачи
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Да да това е много важно ако някой сподели къде се прави тази услуга аз конкретно за София питам

Comment

Чувал съм, че има няколко места, които правят добри рециклажи в София.

Аз лично ползвам услугите на тези до Окръжна болница.
                    Не искам да правя явна реклама! За други не знам.

Важното е, както казва Новачев, да се прави рециклаж на оригинален носач, да се сложат по възможност полиуретанови тампони и да не се разбил много преди самата операция. Тогава няма да го вземат за ремонт.
                    sigpic

Comment

А като цена г/д как върви тази процедура?

Comment

Чувал съм, че и за 25лв/бр мже да се рециклира. Там където ходих ми взеха по 45лв. Вече съм към 10к км. Ако искаш повече инфо пиши на лс.
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                          Чувал съм, че и за 25лв/бр мже да се рециклира. Там където ходих ми взеха по 45лв. Вече съм към 10к км. Ако искаш повече инфо пиши на лс.
                          аз на едната кола вече съм 30к след рециклиране
                          и не е мръднало нищо
                          това че карали малко след рециклаж въобще не е истина
                          ако майстора е печен ги прави по-здрави от фабричното
                          поне нашия тука в Пазарджик му носят чак от Стара Загора и за долен взема по 25 лв а за горен по 15
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                          X